Декада мужності

У рамках декади мужності та з нагоди 26-ї річниці виведення військ із Афганістану, відповідно до навчальної програми «Захист Вітчизни» старшокласники спеціалізованої школи №91 провели 09.02.2015 року на базі ГО СТЦ ТСОУ «Відродження» навчально-тренувальні заняття з кульової стрільби, відпрацювали навички розбирання автомату.

Під керівництвом викладача курсу «Захист Вітчизни» Корабова В.В. та досвідчених інструкторів зі стрільби перші уроки майбутнього предмету прийняли учні 9-х класів.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку керівництву ГО СТЦ ТСОУ «Відродження» за плідну співпрацю в реалізації спільних заходів щодо формування в підростаючого покоління патріотизму, національної гідності, почуття шани і поваги до ветеранів.


 

Учнівський, педагогічний, батьківський колективи висловлюють щирі співчуття родині воїна-афганця Олега Міхнюка, який загинув під час бойових дій на Донбасі. Вічна слава Героям!

Шкілький музей 40-ї Армії “Дороги, опалені війною” започатковує цього року новий проект-фотовиставку “Герої не вмирають”

Музей 91 школи

Від Admin

Залишити відповідь