16.08.2022  відбулося зібрання батьків 1-11 класів, на якому   обговорювалися питання вибору форми навчання из 01.09.2022 та наявність укриття в навчальному закладі. Батьків було ознайомлено із  тимчасовим укриттям ( відремонтоване підвальне приміщення площею 53,4 кв.м, яке розраховане лише на 80 осіб:72 учнів та 8  учителів)де у разі повітряної тривоги  будуть  розміщені лише діти початкової школи. Для дітей  середніх та старших класів є домовленість щодо укриття з ЖК “Ярославів Град»- це 5 паркомісць загальною площею 80 кв.м, де може розміститися тимчасово 136 дітей. (Але ще не маємо лавок для сидіння, біотуалетів та й температура там 8-10 градусів тепла).

Наш заклад запропонував форми навчання: очне та дистанційне навчання (для 1-5 класів), дистанційне навчання(1 половина дня) для учнів 6-11 класів; індивідуальне( педагогічний патронаж( за наявності медичної довідки),екстернат або сімейна форма для різних вікових груп); дистанційне навчання як окрема форма навчання для дітей, які в 1 половині дня навчаються за кордоном, в 2 половині дня здобуватимуть освіту у нас – планується поки що лише для 5-х класів, бо їх за кордоном 19).

Упродовж року форми освіти можуть змінюватися виходячи безпекової ситуаціі, а початок навчання  та рішення щодо участі кожної дитини в освітньому процесі буде за рішенням батьків з урахування усіх безпекових можливостей кожного закладу.

 

Від Admin