22 травня учні  5-10 класів СШ № 91 відвідали з екскурсією біопарк «Золотий фазан», де  створені  сприятливі умови для тварин, тому вони почувають себе як справжні господарі. Завдяки чому спілкування з тваринним світом стає ближчим та ще цікавішим. Деяких тварин навіть можна було погладити та погодувати.

Діти  побачили до 30 видів різноманітних тварин, від маленьких невгамовних мавп до величезних «кораблів пустелі» — верблюдів. Хлопців зацікавили вольєри з хижими тваринами – вовками, риссю тощо. Ну а дівчата заходилися годувати єнотів, вутко носів, козенят.

Не залишила нікого байдужим різноманітність пернатих мешканців, всього близько 100 найменувань птахів! У вольєрах поважно ходили та забавно пританцьовували страуси; по стежках, разом з дітьми   прогулювалися павичі, пелікани, чорні і білі лебеді, казарки та інші водоплавні; і, нарешті, прогулянка  величезним  вольєром, у якому в мирі та злагоді живуть 5 видів павичів, 20 видів фазанів, 9 видів папуг, безліч голубів, журавлів, цесарок, горлиць … всіх і не згадаєш!

Завершилась екскурсія смачним обідом на відкритому повітрі.

Від Admin

Залишити відповідь