Напередодні Дня Гідності і Свободи у стінах спеціалізованої школи #91 Шевченківського району міста Києва відбувався святково-урочистий захід “Краса доброчинності – це Гідність громади 91-ї школи”, адже всі учасники освітнього процесу мають гарну традицію творити добрі справи.
І хоч карантинні обмеження та пандемія вчить нас жити, навчатись і творити в нових умовах, але є певні істини, які залишаються константами у бурхливому сьогоденні.
І одними з таких сталих традицій залишаються патріотичне виховання підростаючого покоління та благодійна діяльність.
У переддень Дня Гідності і Свободи, перед Щедрим Вівторком та Міжнародним днем волонтера ми вирішили показати, що Гідність і Свобода – це, передусім, можливість творити добро у будь який час.
Окрім того, почесними гостями заходу були наші постійні партнери: Голова Київської міської спілки ветеранів Афганістану Гончаренко Микола Миколайович; заступник Голови Київської міської спілки ветеранів Афганістану Шатковська Наталія Григорівна – обоє волонтери та учасники подій Революції Гідності; начальник Об’єднаного центру військово-цивільного співробітництва штабу Об‘єднаних Сил ЗСУ полковник Корабельський Андрій Дмитрович. Гості завітали до нас з почесною місією нагороди учнів, батьків та вчителів за активну волонтерську діяльність для підтримки воїнів, що боронять цілісність держави на Сході України та підтримку учнів Донецької та Луганської областей.
Урочистий захід проходив у атмосфері єднання і натхнення з дотриманням усіх санітарно-гігєнічних вимог і соціальної дистанції.

Від Admin

Залишити відповідь