Зарахування учнів до 1-го класу ЗЗСО № 91 буде здійснюватись згідно з Порядком зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженої наказом МОНУ від 16.04.2018 № 367( далі Порядок) з обов’язковим дотриманням санітарно- гігієнічних норм, противоепідемічних правил та графіків відвідування батьками закладу. 

 

 Прийом заяв від батьків буде відбуватись після завершення загальнодержавного карантину.

  1. З 11.05.2020 після послаблення карантинних заходів потрібно буде зареєструватись на подання документів, надіславши заявку  на електронну пошту СШ № 91 school91-kiev@ukr.net у листі вказати ПІБ дитини, дату народження, домашню адресу, ПІБ батьків та контактний номер телефону.

Або за телефонами (044)486-70-83 та (044)486-15-96 для формування графіків відвідування батьками школи  і подачі документів.

  1. Після завершення карантину та складанню попереднього графіку подання документів ( графік буде оприлюднено на сайті навчального закладу https://www.school91.org.ua/           та на дверях школи) розпочнеться прийом документів до 1-х класів.
  2. Заяву про зарахування до закладу освіти батьки( один із батьків дитини) подають особисто( пред’являючи документ, що посвідчує особу заявника). До заяви додаються: копія свідоцтва про  народження дитини ( під час подання документів пред’являється оригінал свідоцтва), оригінал медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/0.Якщо відомості про дитину не містяться реєстрі територіальної громади міста Києва відповідної території обслуговування, батьки пред’являють також оригінали документів, що підтверджують місце проживання дитини чи одного з батьків на території обслуговування закладу освіти.
  3. Через місяць після початку прийому документів до 1-х класів наказом директора будуть зараховані діти, які мають право на першочергове зарахування та на вільні місця інші претенденти.
  4. При подачі документів просимо дотримуватись правил соціального дистанціювання та використання засобів індивідуального захисту( маски, рукавички), проведення термометрії, дезінфікуючих засобів.



Від Admin

Залишити відповідь