В рамках Декади “Науки, методики, досягнень” учителями суспільно-гуманітарної кафедри в школі було організовано:  

📌зустріч із членом Національної спілки письменників України, поетесою,  перекладачем, журналістом,  доцентом кафедри кіно- і телеместецтва Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ольгою Ольховою. Під час творчої зустрічі пані Ольга провела майстер-клас з написання оповідань та декламувала власні поезії.

📌 Завітало видавництво «Фонтан казок». Письменники Іван Андрусяк та Олег Чаклун провели цікаві літературні уроки, мандрували  разом зі школярами у книжкові світи і зацікавили дітлахів гортати сторінки книжок із захопленням. В школі було справжнє книжкове свято. 

📌Стартував  буккросинг ( своєрідний «обмін» літературою між незнайомими людьми (книга, що «біжить» від одного до іншого). Цей рух є надзвичайно популярним у світі, і ми  не змогли залишитись осторонь. Діти із задоволенням приносили книги, які вже прочитала, та обирали собі інші, адже читати – це модно!

📌під час «Філологічної перерви» учні розгадувати мовознавчі кросворди, а правильні відповіді дізнавалися скануючи QR-коди. Також в коридорі  школи було розміщено QR-коди, кожний з яких містить  посилання на непересічні факти, цікаві статті відомих українських та зарубіжних письменників, діячів літератури. Школярі із цікавістю дізнавалися нову інформацію. 

Від Admin

Залишити відповідь