????????????????????????????????????

Вересень. Стежка до школи.

Дзвонить веселий дзвінок.

І через луг, через поле

Сонце спішить на урок.

Промінь лягає на трави,

Лукам навіє тепла.

Осінь стрічки золотаві

В коси дерев заплела.

Пахне прив’яленим цвітом –

З гаю, з городу, з двора.

Ми попрощалися з літом,

Ось і до школи пора.

(М.Сингаївський)

1 вересня 2018 року у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №91 з поглибленим вивченням інформатики відбулися святково-урочисті заходи, присвячені Дню Знань!

У цей урочистий день лунали привітання в адресу схвильованих першокласників, сповнених прагнень і надій одинадцятикласників, шановних вчителів, батьків та всієї великої дружньої шкільної родини, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Танцювальний колектив «Асорті» під керівництвом Фондери Марини Борисівни подарував присутнім веселий танок «Портфелики», учениця 11 класу Лисенко Уляна виконала кавер-версію відомої пісні «Мй рідний край», а педагогічний колектив порадував музичним сюрпризом гостей свята, заспівавши пісню «Я люблю мою Україну».

Після коротких, але щирих урочистостей, першокласникам від учнів 10-го і 11-го класів були вручені «Шкільні заповіді» і старшокласники урочисто провели первачків до школи.

Для учнів, батьків та запрошених були створені оздоблені фотозони, щоб яскравість і урочистість 1 вересня залишилась не тільки у пам’яті, але й у фотоальбомі.

Бажаємо нашим першокласникам та усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому житті!

Від Admin

Залишити відповідь