05 травня 2018 року у навчальному закладі відбулася звітно-виборна конференція учнівського самоврядування «Міст-М», на якій були присутні учні 8-11 класів, Президент школи учень 11 класу Єнін Даніїл та міністри школи, а також адміністрація навчального закладу, класні керівники і вчителі.

Даніїл Єнін представив звіт та презентацію роботи шкільного самоврядування за 2017/2018 навчальний рік і прямим голосуванням учасників конференції роботу президента та міністрів «Міст-М» за навчальний рік було визнано задовільною.

Другим питанням на порядку денному були вибори учнівського самоврядування та Президента школи на 2018/2019 навчальний рік. До виборчого бюлетеню було внесено 13 кандидатів з 8–10-х класів, а також пункт 14, за яким учні мали можливість висунути себе або свого кандидата.

За результатами виборів, учнівським самоврядуванням 08 травня 2018 року шляхом відкритого голосування було обрано:

Президента школи – учень 9-А класу Гетманчук Ярослав;

Віце-президентів – учень 8-А Макаренко Костянтин та учениця 8-Б класу Андрійчук Каріна;

Міністерство освіти та науки очолила учениця 10 класу Іванова Євгенія, заступником стала учениця 9-А класу Петрасюк Діана;

Міністерство культури очолила учениця 10 класу Лисенко Уляна, заступником стала учениця 9-А класу Єгреші Єлизавета;

Міністерство соціального захисту та благодійництва очолив учень 9-А класу Самсоненко Михайло, заступником стала учениця 8-Б класу Д’яченко Анастасія;

Міністерство інформації очолила учениця 9-А класу Циктіч Софія, заступником обрали учня 9-А класу Гончаренка Філіпа;

Міністерство внутрішніх справ – учениця8-Б класу Зарудна Катерина;

Міністерство охорони природи – учень 10 класу Пастушенко Олексій, заступником став учень 9-А класу Ребристий Володимир;

Міністерство спорту – учень 10класу Сосюра Владислав.

 

Отож, привітаємо новообраний учнівський актив та побажаємо активності у роботі, гарних результатів та вдосконалення лідерських якостей, а також позитивної динаміки у розвитку шкільної спільноти.

Від Admin

Залишити відповідь