24-25 лютого 2018 р. в стінах Київського національного університету будівництва та архітектури пройшов VII Міжнародний фестиваль-конкурс “Україна єднає світ” за підтримки Міністерства культури України та Благодійного фонду “Україна єднає світ”, організований з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, обміну творчими здобутками, розширення міжкультурних зв’язків.

У фестивалі взяли участь понад 1500 талановитих учасників з усіх куточків України : Чернігівщини, Волині, Полтавщини, Херсонщини , а також з Румунії, Молдови, Вірменіі, Грузіі і т.д. Конкурсна програма включала в себе найрізноманітніші види виконавського мистецтва, серед яких: вокал, хореографія, модельне, інструментальні, циркове та театральне мистецтво.

Оцінювали молоді таланти компетентне журі у складі: Ади Миколаївни Роговцевої – Героя України, радянської та української актриси театру та кіно, Народної артистки України, Лауреату Премії ім. Т.Г. Шевченка; Шеліги Тетяни – актриси театру та кіно, Заслуженої артистки України; Олени Гончарук – оперної діви, викладачки академічного та естрадного вокалу Київського національного університету культури і мистецтв; Степана Казаніна – актора 95-го кварталу; Вероніка Островської – двократної чемпіонки зі спортивних бальних танців, солістки балету Національної опери України; Мака Ломсадзе – Грузія, керівника танцювального ансамблю грузинського танцю “Іберієлі” та ін.

Хореографічна студія “Асорті” з учнів СШ№91 під керівництвом Фондери Марини Борисівни представила на конкурсі дві хореографічні композиції в двох різних номінаціях і стали лауреати третьої премії у своїй категорії.

Отож, привітаємо хореографічний колектив, керівника та учасників з перемогою та побажаємо подальших творчих звершень і нових досягнень!

Від Admin

Залишити відповідь