Кожен з нас, малих і дорослих, прагне вірити в чудо. А перед новорічними та різдвяними святами ця віра народжує справжні дива і перетворює їх у свято.

Саме таке свято відбулося 19 грудня 2017 року в актовій залі СШ№91. До учнів початкової школи завітав з концертною програмою, сюрпризами та гостинцями Святий Миколай.

Свято було організовано Колесник Валентиною Михайлівною, класоводом 3-Б класу, за активної участі її маленьких вихованців та за підтримки батьків учнів.

Святково прикрашений зал. Дивної краси сцена, яка показує справжній домашній затишок та родинне тепло. Яскраво вбрані діти, вчителі, батьки, гості та запрошені. Ангели, в яких перевдяглися учні 3-Б класу і розказали історії, які пов’язують зі святим Чудотворцем – Миколаєм. Всі ці заходи покликані пробудити у маленьких учнях тягу до добра, милосердя та любові до ближніх не лише в святкові дні.

Щиро дякуємо за вкладену працю, за гарні емоції, батькам – за допомогу у підготовці свята.

Вітаємо учнів, батьків, вчителів та працівників навчального закладу з зимовими новорічно-різдвяними святами та бажаємо миру, добра та достатку в кожну оселю, радості і щастя в кожну душу!

Адміністрація школи.

Від Admin

Залишити відповідь