Сучасна дитина – це квінтесенція інтелекту, художньої творчості та креативу; це збереження традицій та впровадження нових ідей.

12 грудня 2017 року напередодні Андрієвого дня, якого в українській традиції називали Калита, та в очікуванні новорічно-різдвяних свят учні СШ № 91, які є учасниками образотворчого гуртка «Мальви» під керівництвом Філіпченко Надії Сергіївни підготували Різдвяний ярмарок, в рамках районного освітнього проекту «Мистецька зима». Метою заходу було ознайомити школярів, вчителів та працівників школи з результатами своєї праці, зацікавити дітей до творчості.

На ярмарку були представлені творчі роботи юних майстринь та майстрів. Такими креативними доробками були авторські підсвічники, магніти, віночки, ялинкові прикраси та вітальні листівки. Учасники навчально-виховного процесу мали можливість за символічні кошти придбати виставлені на ярмарку речі.

Зібрані кошти буде направлено на розвиток гуртка «Мальви», а також частину з них передано на благодійність до Дня Святого Миколая.

Від Admin

Залишити відповідь