16 березня 2017 року відбулося розширене чергове засідання батьківської ради школи.

 

Порядок денний передбачав вирішення питань:

  1. Про створення безпечного середовища на території навчального закладу в зв’язку з проведенням ремонтно-реконструкційних робіт теплової мережі в період з 20.03.2017р. по 08.04.2017р. ТОВ «НАІ Україна» на замовлення ПАТ «Київенерго».
  2. Організація проведення «Дня відкритих дверей для дітей та батьків майбутніх першокласників» 1 квітня 2017р.
  3. Про план заходів щодо організації ЗНО, ДПА та випускної кампанії 2017р.
  4. Про участь навчального закладу в щорічному загальноміському конкурсі проектів на отримання грантів Київського міського голови та інших проектах.
  5. Про можливість участі батьківської громади в проекті «Громадські ініціативи» за напрямами, які будуть сприяти підтримці та розвитку освіти, поліпшенню умов навчання.
  6. Про план проведення косметично-ремонтних робіт приміщення школи в період літніх канікул. Пропозиції від батьківських активів класів.
  7. Звіт Батьківської ради про використання матеріальної допомоги, яка була надана батьками, для зміцнення господарської та навчально-матеріальної бази та охорони навчального закладу за 1 семестр 2016/2017 н.р. (в період: з вересня по грудень 2016 р.).

 

До участі в обговоренні були запрошені:

Крик Т.М. – директор школи СШ№91;

Жидкий А. – головний інженер РТМ – Центр;

Мухлинін В.А. – директор ТОВ «НАІ Україна»;

Алтухов В. М. – представник ТОВ «Grantis T Ltd.».

 

Активність, компетентність, взаємодія, толерантність, уміння прийняти виважені рішення – пріоритет у співпраці педагогів та батьків.

 

Від Admin

Залишити відповідь