Шановні

батьки та учні!!!!!

Доводимо до Вашого відомо, що, не чекаючи на перевищення епідпорогу захворюваності на грип та ГРВІ, столична влада ухвалила рішення про тимчасове припинення навчального процесу у загальноосвітніх навчальних закладах міста з суботи, 16 січня 2016 року.

Прийняте рішення про обмеження проведення публічних масових заходів, аби упередити розповсюдження захворювань серед мешканців столиці. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час наради із заступниками та керівниками профільних департаментів щодо ситуації із сезонними захворюваннями на грип та ГРВІ у столиці.

Профілактичний карантин у столиці буде введений з суботи, 16 січня, і триватиме до покращення епідеміологічної ситуації в місті.

За інформацією головного управління Держсанепідслужби у м. Києві, спостерігається зростання показників захворюваності на грип та ГРВІ на 33% у порівнянні з минулим тижнем (04.01.2016 до 10.01.2016), а також збільшення у два рази кількості захворілих за аналогічні дні попереднього тижня дітей віком від 10 до 14 років.

Адміністрація

Від Admin

Залишити відповідь