Свято Миколая

Вже котрий рік поспіль учні спеціалізованої школи № 91 зустрічають День Святого Миколая 19 грудня не тільки чудовим святом, яке традиційно готують учні 3-х класів, а й Благодійною акцією в Інституті ортопедії та травматології.
Посмішки, радісний настрій, віра у справжнє диво об’єднали дітей та їх батьків. А маленьким пацієнтам Інституту ортопедії та травматології ангелята на чолі зі святим Миколаєм подарували подарунки, зібрані шкільною громадськістю, та побажали скорішого одужання.

 

За зібрані учнями, педагогами та батьківською громадськістю кошти (5037грн. 80 коп.) під час Благодійного ярмарку з нагоди Дня вчителя були придбані речі на суму 5044 грн. для підтримки української армії 95-ї аеромобільної бригади що бере участь у бойових діях у зоні АТО, а саме: 13 комплектів термобілизни та 6 комплектів термошкарпеток. Мирного неба, теплих ранків, спокійних ночей зичимо воїнам та всьому українському народові.

 

9 жовтня 2014 року шкільна громада навчального закладу №91 передала волонтерському рухуАТ “Розвиток” 828 кг. каштанів у рамках акції “Каштани світу”. Зібрані плоди будуть використані для виготовлення ліків воїнам, постраждалим під час бойових дій в АТО та дітям-інвалідам, хворим на ДЦП та онкологію.

 

 

Благодійна акція «Новорічні вогники надії» по збору дитячих іграшок та канцелярських товарів для дитячих будинків( грудень 2012року)

Изображение - savepic.org — сервис хранения изображений

Изображение - savepic.org — сервис хранения изображений

Від Admin

Залишити відповідь