ДОВІДКА

про підсумки проведення

Тижня початкової школи

у 2014-2015 навчальному році

Відповідно до річного плану школи, на підставі рішення педагогічної ради , з метою пошуку, розвитку і підтримки обдарованих дітей, творчих учителів, реалізації програми профільного навчання, надання можливості дітям реалізувати власні творчі здібності, підвищення естетичного, культурного рівнів молоді, стимулювання активної творчої праці як учнів так і вчителів у процесі навчання, підвищення інтересу до предмету, поглиблення знань школярів та сприяння навчальній, громадсько-організаційній, культурно-мистецькій діяльності учнів з 13 жовтня по 17 жовтня 2014 року в школі був проведений тиждень початкової школи, який підготували і провели вчителі початкової школи та вихователі ГПД. План тижня було розроблено та затверджено на засіданні МО початкової школи.

13 жовтня на урочистій лінійці відбулося відкриття Тижня початкової школи.

Був проведений конкурс серед учнів перших класів «Містер та Міс каліграфія». Переможцями названі такі учні :

1-А клас

Михальський Юрій та Дубенко Даря

1-Б клас

Крутько Іван та Волкова Поліна

У другу половину дня вихователями ГПД перших класів Юсик Т.М., Сисоєнко І.В. та Сухарєвою І.А. була підготовлена і проведена інсценізація на новий лад казки «Ріпка».

14 жовтня під керівництвом учителя фізичної культури Лобас Н.Г. відбулись спортивні змагання серед учнів 2- 3- 4 класів «Веселі старти». Перемогу здобули команди 2-А класу, 3-Б класу, 4-Б класу.

Після уроків під керівництвом учителів початкової школи пройшов флешмоб «Одягни школу у вишиванку». Це сприяло формуванню інтересу до створення композиції,розвивало сприймання кольорів. Учні продемонстрували художнє мислення та фантазію.

Вихователі ГПД других класів Бондаренко К.О. та Атаєва І.А. підготували та провели вікторину «Мій друг Вітамінчик», де діти в ігровій формі отримали та закріпили знання про корисне вітамінізоване харчування.

15 жовтня учні початкової школи продемонстрували цікаві вироби з гарбузів на гарбузовому фестивалі «Ходить гарбуз по городу». Дитячі композиції – це відображення гарного настрою , творчого мислення та фантазії.

У 3-Б класі учитель Хмільова Ю.А. підготувала та провела відкритий урок з української мови «Слова, близькі за значенням (синоніми)».

Вчитель образотворчого мистецтва Філіпченко Н.С. організувала та провела яскравий вернісаж робіт гуртка «Мальва», де продемонструвала колажі із застосуванням різноманітних технік та використанням природних матеріалів, які були виготовлені учнями початкової школи.

16 жовтня у рамках батьківського дня було проведено майстер-клас «Всі професії важливі – обирай на смак». Подяки було оголошено найактивнішим учасникам.

Після уроків для учнів початкової школи творчий центр «Шевченківець» провів виїзний майстер-клас з квілінгу, ліплення з солоного тіста, а також бісероплетіння. Діти отримали цікаві знання та закріпили навички з виготовлення виробів різноманітними техніками.

Вихователі ГПД третіх класів Ковтяга Л.В. та Іванова Т.С. провели гру-бесіду «Як організувати себе». У цікавій формі школярі закріпили свої знання про режим дня , організацію робочого часу та відпочинку.

17 жовтня у 4-Б класі під керівництвом учителя Колесник В.М. відбувся цікавий конкурс на кращу кулінарну страву «Я сам». Переможці отримали дипломи:

1 місце – Мазуренко Катерина,

2 місце – Опара Анастасія,

3 місце – Дрозденко Ольга.

Цього ж дня до школи завітав театр з виставою «Правила дорожнього руху з Карлсоном », де було повторено та закріплено правила переходу дороги на регульованому та нерегульованому переходах, попереджено дорожньо-транспортний травматизм.

Святом «Веселий ярмарок» , яке підготувала та провела учитель 2-Б класу зі своїми учнями, закінчився Тиждень початкової школи.

Закриття Тижня початкової школи відбулося на урочистій лінійці «Овації найкращим», де учні були нагороджені грамотами , дипломами, подяками за призові місця в конкурсах та спортивних змаганнях.

Робота Тижня початкової школи була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.


 

Наші спортсмени

01 жовтня 2013 року, в рамках Олімпійського тижня, у СШ № 91 відбулась урочиста лінійка 5-11 класів. Директор Т.Крик разом із вчителем фізичного виховання Бордюговою Н.В. нагородили юних спортсменів-переможців у змаганнях з футболу, волейболу та легкої атлетики грамотами і пам’ятними призами. Вітаємо та бажаємо перемог у майбутньому!

 

 

 

800×600

Normal 0 21 false false false UK X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

28 лютого 2013 року у спеціалізованій школі № 91 було влаштоване спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сімя». Команди «Спритні» 1-А класу та «Блискавка» 1-Б класу показали свою зібраність, витривалість, бажання досягати спортивних висот. Це свято спорту, здоровя та родини, яке залишиться надовго у дитячій памяті. У запеклій боротьбі перше місце виборола команда 1-А класу «Спритні».

Вітаємо усіх учасників та бажаємо подальших перемог.


 

Від Admin

Залишити відповідь