У листопаді 2006 року увінчалась славним 70-річним ювілеєм одна з найстарших і кращих шкіл столиці№91.

„Продукція” школи, її гордістьце понад 3500 випускників: студенти ВНЗ столиці, вчені, юристи, лікарі, актори, інженери, добрі батьки своїх дітей.

За минулі десятиріччя школою керували: Примачок Василь Іванович, Івашкевич Іван Федорович, Васильєва Зоя Володимирівна, Костянтинченко Наталя Іванівна, Богданова Тамара Іванівна.

Сьогодні школа налагодила партнерство з шанованими вузами УкраїниНаціональним педагогічним університетом ім. М.П.Драгоманова, Київською політехнікою, Київським національним університетом культури та мистецтва, Київським інститутом внутрішніх справ. Реалізовано кілька міжнародних проектів, зокрема, з Японією, Індією, Канадою та США. Співробітництво з країною, де сходить сонце, подарувало закладу звання „Школа Миру”.

10

Педагогічний колектив школи 

 

На часі здійснення ще одного амбітного проекту, спрямованого на європейське партнерство школи з Міжнародною французькою школою, що базується на Угоді про співпрацю та інтеграцію позашкільної освіти гуманітарного та естетичного спрямування.

11 листопада 2006 р. У Будинку вчителя наша школа святкувала свій славний ювілей. В цей день ми мали честь щиро вітати всіх, кого вона єднає, хто її любить, кого вона пам’ятає й шанує.

Першими її вітали першокласники 2006 року, які почали займатися саме в рік 70-річчя,
                                                                                  …Щоб знання здобувати

                                                                                     Та школу прославляти.

 12

Ювіляри та гості свята виконують Гімн школи
“НАЙКРАЩА ШКОЛА НА ЗЕМЛІ” 

 

Вітали ювілярку, вчителів і учнів почесні гості: начальник управління освіти Шевченківської районної Ради Чайковська Н.В., президент Асоціації керівників шкіл України Онаць О.М., директор Велико половецької школи Сушко С.О., голова Київської спілки ветеранів Афганістану Антощук К.В., представники індійської спільноти в Україні пан Пареш Кант з дружиною Нутан Переші, офіційний представник Благодійного фонду Японії „Зірки миру” Коржук Л.П., заступник Голови Ради ветеранів ВВв Шевченківської Ради Кравцов Р.А. Було чимало щирих, добрих привітань, квітів, подарунків. Від Управління освіти Шевченківської Ради школа отримала мультимедійний комплекс з інтерактивною дошкою. Особливо приємно було музичне вітання від партнерів – СШ №1 м. Івано-Франківська (директор – Мурга Л.В.).

Учасники урочистого зібрання відзначили, що 70 років для школи то лише історична мить. Насправді вона молода, сповнена сили й енергії, впевнено дивиться, крокує у майбутнє. Для своїх вчителів, учнів, батьків вона – найкраща у світі.

 

13

Музичний подарунок ювіляру від школи-партнера
з Івано-Франківська 

 

Нас навчали мудрі вчителі,

Турбувались, вивели у люди,

Кращу школу на усій землі

91-шу не забудем!

Цей знаменний ювілей став для нас яскравим, незабутнім святом, надихає на подальшу натхненну працю, нові здобутки.

14

Оркестр барабанщиць з МВПУ зв’язку вітає ювілярів
(керівник оркестру О.О.Герб – випускник 91-ї) 

Від Admin

Залишити відповідь